Sabine Lisicki a refuzat să îmbrace noul echipament Nike la Wimbledon: „Se vede atât de mult”

Publicat: 28 06. 2016, 22:24

După ce rochiile create de Nike pentru Wimbledon au stârnit numeroase controverse în mediul online, a venit rândul unei jucătoare cunoscute să reacționeze. Costumația descrisă ca fiind prea scurtă de către sportivele care au îmbrăcat-o în calificări nu a fost nici pe placul Sabinei Lisicki, finalista ediției din 2013 a turneului de la Wimbledon.

Sportiva în vârstă de 26 de ani a mărturisit pentru Daily Mail că a refuzat să intre în meciul din primul tur îmbrăcată în rochia cunoscutului sponsor de echipament sportiv.

„Am încercat să o îmbrac, dar pur și simplu nu mă simțeam confortabil știind că se vede atât de mult. Am ales un alt echipament în care m-am simțit în largul meu, pentru că cel mai important e să nu am rețineri pe teren”, a spus jucătoarea aflată pe locul 81 WTA.

În mod surprinzător, rochiile pe care Nike le-a fabricat special pentru al treilea turneu de Grand Slam au avut inițial un design și mai îndrăzneț decât cel actual. Mai multe tenismene din calificări s-au plâns că acestea se ridică prea mult în timpul punctelor, punându-le în situații jenante. Reprezentanții Nike au luat măsuri și le-au făcut rochiilor câteva ajustări.

Au existat și jucătoare încântate de modelele echipamentelor Nike pentru Wimbledon. Sportiva din Canada, Eugenie Bouchard, a postat o fotografie pe Twitter, în care apare în noua rochie, spunând că este încâtată de noua costumație.