Sfatul pe care tatăl Simonei Halep i-l dă fiicei sale după Roland Garros. Ce spune despre Jelena Ostapenko

Publicat: 10 06. 2017, 20:38
Actualizat: 11 06. 2017, 23:28

„La luptă, lupta nu se oprește aici. A fost un meci frumos, a fost un pic neșansa, atunci la 3-0. E foarte bine, mergem mai departe. Mai sunt turnee. În unele momente Simona trebuia să aibă mai mult curaj. Dar astă-i sportul”, a spus tatăl Simonei, într-o intervenție la ProTv. 

Cât o privește pe Jelena Ostapenko, Stere Halep a spus că aceasta „e o fată tânără care nu a avut nicio reținere. A avut un curaj extraordinar”. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, a pierdut, sâmbătă, finala turneului de la Roland Garros (Franța), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro. Românca se va afla, de luni, pe locul doi în ierarhia mondială.

Halep a fost învinsă, scor 6-4, 4-6, 3-6, pe Jelena Ostapenko (Letonia, 47 WTA), în două ore și două minute. În primul set, deși și-a pierdut serviciul încă din start, Simona a reușit să revină, iar soarta setului s-a decis în ultimul game, când sportiva din Constanța a reușit să facă break și și-a trecut în cont primul act, 6-4, în 38 de minute.