Simona Halep a câștigat primul set al meciului cu Harriet Dart, din turul secund al Australian Open

Publicat: 23 01. 2020, 14:05
Simona Halep a câștigat primul set al meciului cu Harriet Dart, de la Australian Open
 
Simona Halep (3 WTA) a câștigat primul set al meciului cu britanica Harriet Dart (173 WTA), din turul secund al Australian Open, scor 6-2.
Partida a început cu trei break-uri consecutive, Halep trecându-și în cont două game-uri rapide pe serviciul adversarei. Românca a avut un joc sigur, a comis mai puține erori neforțate, 10, față de 19 ale adversarei, și a cedat doar două game-uri, serviciul începând să se îmbunătățească cu trecerea jocului.

Simona Halep și-a adjudecat primul set, scor 6-2, după 31 de minute.

LIVE TEXT ACUM: SIMONA HALEP – HARRIET DART 4-1

UPDATE Nou break adjudecat de româncă 4-1

UPDATE Simona ia avans în primul set 3-1

UPDATE Harriet Dart a reușit un break 1-1

UPDATE Simona Halep a reușit un break 1-0

UPDATE Simona Halep – Harriet Dart 0-0. A început meciul.

Simona Halep, locul 3 WTA, o întâlnește pe britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, în turul 2 de la Australian Open 2020, astăzi, 23 ianuarie, pe Rod Laver Arena. www.mediafax.ro transmite LIVE TEXT meciul Halep – Dart.

Sportiva britanică a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului număr 1 mondial. „Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine să o înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sunt mândră de cum m-am descurcat astăzi. E o campioană incredibilă, mă așteaptă un  un meci greu. Va fi o altă oportuniate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul” , a spus Harriet Dart la Eurosport.

Dart, jucătoare de 23 de ani, venită din calificări, a trecut în primul tur de pe tabloul principal de japoneza Misaki Doi (82 WTA), marți, la capătul unei partide care a durat două ore și 49 de minute. Britanica s-a impus cu scorul de 2-6, 6-4, 7-6 (10-6).

În calificări, Harriet Dart nu a pierdut un set în fața jucătoarelor Elitsa Kostova (196 WTA), Nicole Gibbs (124 WTA) și Giulia Gatto-Monticone (151 WTA).

Cea mai bună performanță a lui Dart la un turneu de Mare Șlem este reprezentată de accederea în turul al treilea de la Wimbledon 2019, unde a cedat clar, contra lui Ashleigh Barty, scor 1-6, 1-6. În aprilie 2019, Dart a atins cea mai bună clasare din carieră, locul 92 WTA.

Simona Halep și Harriet Dart nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA. Halep s-a calificat în turul secund la Australian Open, marți, după ce a învins-o pe americanca Jennifer Brady (49 WTA), scor 7-6 (5), 6-1.

Știre inițială

Halep s-a calificat în turul secund la Australian Open, marți, după ce a învins-o pe americanca Jennifer Brady (49 WTA), scor 7-6 (5), 6-1.

Dart, jucătoare de 23 de ani, venită din calificări, a trecut în primul tur de pe tabloul principal de japoneza Misaki Doi (82 WTA), marți, la capătul unei partide care a durat două ore și 49 de minute. Britanica s-a impus cu scorul de 2-6, 6-4, 7-6 (10-6).

În calificări, Harriet Dart nu a pierdut set în fața jucătoarelor Elitsa Kostova (196 WTA), Nicole Gibbs (124 WTA) și Giulia Gatto-Monticone (151 WTA).

Cea mai bună performanță a lui Dart la un turneu de Mare Șlem este reprezentată de accederea în turul al treilea de la Wimbledon 2019, unde a cedat clar, contra lui Ashleigh Barty, scor 1-6, 1-6. În ianuarie 2019, Dart a atins cea mai bună clasare din carieră, locul 121 WTA.

Simona Halep și Harriet Dart nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

La ora transmiterii acestei știri, Simona Halep evoluează în turul secund de la Australian Open, contra britanicei Harriet Dart.