Simona Halep, declarație „cu tâlc” pentru o televiziune japoneză: Nu am ascultat când mi s-a spus că nu pot juca la cel mai înalt nivel…

Publicat: 10 09. 2015, 19:11

Printre jurnaliștii de presă străină care au dorit să-i ia declarații Simonei Halep, după victoria româncei în sferturile de finală ale US Open, s-a aflat și o echipă japoneză de televiziune.

„Îmi pare rău să-ți spun asta, dar nu ești înaltă, ca alte jucătoare”, i s-a adresat Simonei Halep reporterul japonez, în limba engleză. „Jucătoarele japoneze sunt scunde. Ce poți să le spui fetelor noastre care gândesc: «sunt prea mică, nu pot reuși în acest sport»?”

„Multă lume îmi spunea asta când eram copil, că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis și am avut familia mea alături de mine susținându-mă tot timpul. Am știut că am picioare bune, suficientă putere să mă bat cu jucătoarele înalte, așa că iată-mă aici și sunt fericită că am reușit să ajung unde sunt în prezent și în semifinalele acestui turneu de Grand Slam”, a declarat Simona Halep pentru reporterul care își flexase genunchii să fie la același nivel cu ea.

„Eu sunt mai înalt, iată, dar deja m-ai învins” a spus reporterul, mulțumindu-i pentru declarație.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA și cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.