Simona Halep n-a mai putut continua la Washington! A abandonat lupta cu Anna Kalinskaia din cauza căldurii sufocante. Ce urmează pentru româncă

Simona Halep n-a mai putut continua la Washington! A abandonat lupta cu Anna Kalinskaia din cauza căldurii sufocante. Ce urmează pentru româncă
Simona Halep, eliminată de Serena Williams în „sferturi” la Australian Open! (VIDEO) / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 04/08/2022, 07:01

Simona Halep, locul 16 mondial şi cap de serie numărul 3, s-a retras din meciul cu rusoaica Anna Kalinskaia, locul 71 WTA.

Jucătoarea noastră a abandonat lupta la scorul de 7-5, 2-0 pentru rusoaică, după ce a acuzat o stare de rău la 66 de minute de startul partidei.

Medicul turneului a intervenit prompt, iar după ce a consultat-o pe Halep i-a transmis arbitrului de scaun că românca nu mai poate continua partida!

Simona Halep a fost aproape să leșine și s-a prăbușit pe scaun, cu capul în mâini, din cauza căldurii sufocante din SUA! Sportiva noastră este însoțită în America de sparring partnerul Arnaud Restifo și fizioterapeuta Candice Gohier, în timp ce Patrick Mouratoglou a rămas acasă, la Nisa.

Surpriză după surpriză la Washington! Nu doar Simona Halep a fost eliminată

Halep a făcut 5 duble greşeli şi a avut procentaj la prima minge pusă în teren de doar 46,5%.

Simona Halep rămâne cu un cec de 4.100 de dolari şi 30 de puncte WTA după victoria din primul tur cu Cristina Bucşa (Spania), 6-3, 7-5.

Nu aș fi vrut să câștig meciul așa! Îmi pare rău pentru ea și sper să fie ok! (Anna Kalinskaia)

Jessica Pegula (SUA, 7 WTA), cea mai periculoasă adversară a Simonei Halep (România, 16 WTA) la turneul de la Washington, a pierdut în turul secund, dar românca nu a putut profita!

Daria Saville (Australia, 88 WTA) a produs surpriza zilei de miercuri la turneul din seria WTA 250, învingând-o pe Jessica Pegula cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră și 39 de minute de joc.

Cu cine ar fi jucat Simona Halep în sferturile de finală?

Simonei Halep ar fi avut un culoar facil la turneul de la Washington, după eliminarea suferită de Jessica Pegula! Dacă ar fi trecut de Anna Kalinskaya (Rusia, 71 WTA), „Simo” ar fi jucat în sferturi cu învingătoarea dintre Kaia Kanepi (Estonia, 37 WTA) și Lin Zhu (China, 97 WTA).

Pentru Simona Halep urmează turneele de la Openul Canadei, Cincinnati și US Open.