Simona Halep, sprijinită de mamă în cele mai dificile momente. „Ești fata mea, dar este ultima oară când te văd că lupți așa”

Publicat: 15 05. 2018, 08:45

„După finala de la Melbourne, am avut nevoie de îngrijiri medicale și mama mi-a spus ‘e ultima oară când lupți așa. Ești fata mea și prefer să te văd sănătoasă, decât să câștigi un meci de tenis'”, a dezvăluit constănțeanca, pentru site-ul oficial al circuitului feminin.

La primul turneu de Mare Șlem din 2018, Simona a avut un parcurs eroic, terminat abia într-un ultim act, pe care mulți l-au considerat unul dintre cele mai strânse din istoria recentă a finalelor de Mare Șlem. 

Accidentată la gleznă în timpul meciului cu Destanee Aiava, din primul tur, Halep a trecut peste problemele fizice, a luptat din răsputeri și a câștigat dramatic meciurile cu Lauren Davis (15-13 în decisiv) și Angelique Kerber (9-7 în decisiv), salvând nu mai puțin de cinci mingi de meci, dar efortul extraordinar pe care l-a depus s-a simțit din plin în timpul finalei cu daneza Caroline Wozniacki.

Citiți continuarea articolului pe prosport.ro