Simona Halep, surpriză majoră la Singapore: „Noi suntem mici și tu ești mică …”

Publicat: 23 07. 2015, 11:04
Actualizat: 27 07. 2015, 11:38

This browser does not support the video element.

„Noi suntem mici și tu ești mică, ce putem face pentru a deveni mai bune în tenis?”, a fost prima întrebare a fetițelor.

„Este un compliment sau nu, să fii mică”, a reacționat Halep râzând. „Nu este un lucru rău că suntem mici. De fapt suntem foarte rapide pe teren și putem să ne mișcăm mai repede decât fetele înalte, astfel că avem viteză pe teren, putem să ne mișcăm foarte bine și avem abilitatea de a ajunge la toate mingile, să alergăm pe tot terenul. Trebuie doar să vă îmbunătățiți capacitatea de a alerga, picioarele, mușchii și să fiți în formă tot timpul pentru că este foarte important să nu vă accidentați”, a mai spus românca.

„Crezi că vom ajunge cândva ca tine?”, au mai întrebat fetițele singaporeze. „Da, sunt sigură că veți ajunge ca mine și mă bucur că vreți să ajungeți ca mine. Vă urez succes și să credeți în visul vostru”, a răspuns Simona Halep.

Simona Halep, care anul trecut a ajuns până în finală la Turneul Campioanelor, se află în acest moment pe poziția a treia în clasamentul pentru competiția din Singapore, unde vor participa cele mai bune opt jucătoare ale anului.