Simona Halep vrea să renunțe la cel mai important eveniment de după Australian Open. Românca vrea o pauză să se odihnească

Publicat: 25 01. 2018, 19:23

Chiar dacă Simona a spus, clar, că „va intra în vacanță”, organizatorii ruși încă mai speră că o vor convinge pe sportiva noastră să participe.  „Simona Halep și Caroline Wozniacki se vor lupta pentru titlul de Grand Slam de la Australian Open. Le așteptăm pe ambele finaliste la Sankt Petersburg”, au scris ei pe contul de Twitter, dar  șansele ca Simona să ajungă la Sankt Petersburgsunt infime. În primul rând pentru că sportiva noastră a spus deja, de două ori, că vrea câteva zile libere după Australian Open pentru a-și reveni din punct de vedere fizic. În al doilea rând,   finala de la Australian Open e programată sâmbătă, în timp ce turneul de la Sankt Petersburg va începe luni, iar dacă va câștiga titlul la Melbourne, Simona va trebui să rămână până duminică în Australia..
În cazul în care se va retrage de la Sankt Petersburg,  Simona va pierde 100 de puncte WTA, mai scriu cei de la ziare.com.