Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid

Publicat: 11 05. 2017, 09:43

Partida dintre cele două sportive a durat o oră și 58 de minute. După victoria împotriva japonezei Doi, Sorana Cîrstea și-a egalat performanța obținută anul trecut la Mutua Madrid Open, calificarea în sferturile de finală la turneul deținut de Ion Țiriac.

Sorana a început rău meciul, iar Misaki Doi s-a distanțat rapid la 3-0. A urmat o revenire a sportive române, care a restabilit egalitatea, 3-3. Fiecare și-a făcut serviciul în următoarele patru game-uri, iar apoi Cîrstea a reușit un break, 6-5, încheind primul set, scor 7-5, cu un as, în 48 de minute. În actul secund, Doi a avut inițiativa, reușind un break la 4-3, care a dus-o în poziția de a câștiga setul, scor 6-3.

În decisiv, Cîrstea nu i-a lăsat nicio șansă adversarei, desprinzându-se la 5-0, pentru a încheia setul cu 6-1. După calificarea în sferturile de finală, Cîrstea va încasa un cec în valoare de 130.965 euro și 215 puncte WTA, iar în turul următor o va întâlni pe câștigătoarea meciului Oceane Dodin (Franța, 63 WTA) – Kristina Mladenovic (Franța, 17 WTA).