Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Abu Dhabi. Care este motivul

Publicat: 07 01. 2021, 14:51
Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Abu Dhabi. Care este motivul / Foto: Facebook

Sorana Cîrstea (locul 71 WTA) a anunţat, joi, că se retrage de la turneul de tenis feminin WTA de la Abu Dhabi, cu doar câteva ore înainte de a debuta în primul tur, din cauza unei accidentări.

Sorana Cîrstea urma să joace joi de la ora 16.00 cu favorita numărul 3 a turneului, Karolina Pliskova (nr. 6 WTA), anunţă wtatennis.com, dar românca s-a retras din cauza unei accidentări.

Cîrstea a fost înlocuită pe tabloul principal de grecoaica Despina Papamichail, numărul 275 WTA. Grecoaica a avut până acum cea mai bună clasare pe locul 160 în lume.

Cehoaica Pliskova abordează acest turneu cu perspectiva de a câştiga pentru a patra oară primul turneu din an, al sezonului de tenis feminin, după ce şi-a adjudecat de trei ori titlul la Brisbane (Australia) în prima săptămână de turneu din 2017, 2019 şi 2020.

Doliu în sportul românesc. A murit Iulian Șerban, sportiv paralimpic campion modial de trei ori

Iulian Șerban, sportiv paralimpic campion modial în trei rânduri, a trecut în neființă la doar 35 de ani. Tragedia a fost anunțată de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, pe contul oficial de Facebook.

În copilărie, Iulian Şerban a practicat caiac-canoe, dar un accident de tren l-a lăsat fără un picior, motiv pentru care, la doar 21 de ani, a trecut la paracanoe, unde a reușit performanțe greu de egalat.

Iulian Șerban avea doar 35 de ani

Din păcate, Iulian Șerban s-a stins la doar 35 de ani, lăsând în urmă lacrimi și durere.

Clubul Steaua Bucureşti anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost Iulian Şerban. Campion mondial în trei rânduri la paracanoe (2010, 2011 şi 2012) şi ocupant al locului 4 la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (2016), Iulian a plecat fulgerător dintre noi la doar 35 de ani. Clubul Steaua Bucureşti transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua.