„Steaua a intrat în istoria neagră a fotbalului mondial”. Analiză dură a unui fost mare atacant dinamovist

Publicat: 28 08. 2014, 16:28
Actualizat: 29 09. 2018, 21:56

„Steaua a intrat în istoria neagră a fotbalului mondial, ca o echipă care are în față la penaltiuri un jucător de câmp și nu poate să câștige. Dar, după aspectul meciului, Ludogoreț merita să se califice înainte de loviturile de departajare. Steaua a jucat doar până în minutul 45, apoi a permis adversarului să aibă inițiativa, să o toace mărunt, iar golul a căzut în minutul 90. Îmi pare rău de ei, sincer, chiar dacă nu sunt fan Steaua. Am ținut cu echipele românești de fiecare dată când au jucat în Cupele Europene. Dar, aseară, Steaua nu a meritat să meargă mai departe”, a declarat Niculescu.

Tehnicianul grupării CS Mioveni a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cosmin Moți, și el fost jucător la Dinamo București, timp de șapte ani: „Mi-a plăcut foarte mult Moți în poartă. E eroul Bulgariei. A făcut un meci mare și a fost inspirat. Bravo lui!”.

Echipa Steaua a ratat, miercuri, calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formației bulgare Ludogoreț Razgrad apărând fostul fundaș dinamovist Cosmin Moți, care a parat două penaltiuri și a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua București va evolua în grupele Ligii Europa. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu același rezultat reușind să se impună și bulgarii în retur, după 120 de minute.