Steaua, amendată cu 7.500 de lei pentru incidente la meciul cu Astra

Publicat: 21 12. 2013, 14:07

FC Steaua a primit o penalitate sportivă de 7.500 de lei din partea Comisiei de Disciplină a LPF pentru incidente la meciul cu Astra Giurgiu, scor 3-1, din etapa a XIX-a a Ligii I, informează lpf.ro.

De asemenea, jucătorii William De Amorim (Astra) și Mihai Pintilii (Steaua), eliminați la meciul de miercuri, au fost suspendați câte o etapă și penalizați cu câte 740 de lei. Sancțiune similară a primit și Brandao, de la CFR Cluj, eliminat în întâlnirea cu ACS Poli Timișoara.

Comisia de Disciplină a sancționat cu avertisment gruparea FC Vaslui după meciul cu Dinamo, scor 1-1.

De asemenea, clubul Universitatea Cluj a fost sancționat cu măsura interzicerii accesului spectatorilor în zona Peluzei gazdă și la Tribuna a II-a pe stadionul Cluj Arena pentru o etapă. Măsura se va aplica în mod similar și în cazul în care clubul va organiza meciuri în calitate de club gazdă pe alte stadioane. Universitatea Cluj a primit și o penalitate sportivă de 30.000 lei.

Comisia de Disciplină a acordat un „ultim avertisment” clubului Petrolul Ploiești, pentru incidente la meciul cu Pandurii, cu „mențiunea de a efectua diligențele necesare pentru a evita pe viitor incidente asemănătoare produse de proprii suporteri”.