Steaua caută înlocuitori pentru Bourceanu și Georgievski. Cine sunt favoriții

Publicat: 22 11. 2013, 14:04
Actualizat: 15 07. 2016, 10:39

Steaua este pe cale să își piardă doi titulari, dar caută să le găsească înlocuitori din echipa națională a României, scrie digisport.ro.

BLACK FRIDAY 2013 Ce oferte au mai rămas la EMAG, EVOMAG, ALTEX, DOMO, FLANCO, KOYOS și MOBEXPERT. Lista completă a reducerilor

Potrivit sursei citate, Steaua întârzie să ajungă la un acord cu mijlocașul Alexandru Bourceanu cu privire la prelungirea contractului, iar conducerea din  Ghencea caută o soluție pentru a păstra și din vară echilibrul liniei mediene. Cea mai apreciată variantă ar fi aducerea lui Ovidiu Hoban, mijlocașul Petrolului. Închizătorul ploieștenilor l-a înlocuit cu succes pe suspendatul Bourceanu în returul barajului cu Grecia și a fost unul dintre puținii tricolori apreciați pentru prestația de marți.

Principala problemă în cazul lui Hoban este prețul – în jur de un milion de euro. La începutul anului, steliștii au negociat cu Petrolul și pentru Bokila, însă nu au ajuns la un acord.

Un alt jucător care a cucerit campionatul sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și care este aproape de o plecare gratis este Daniel Georgievski, scrie digisport.ro. Înlocuitorul ar fi Alexandru Mățel, titularul din ultima vreme din banda dreaptă a apărării echipei naționale. Apărătorul Astrei Giurgiu pare să nu aibă rival în acest moment la prima reprezentativă și ar fi o soluție viabilă și pentru roș-albaștri, care îl mai au în lot pe acea poziție doar pe Cornel Râpă, jucător care nu a fost inclus nici pe lista UEFA în acest sezon.

Pe 30 iunie 2014 îi expiră lui Georgievski înțelegerea cu Steaua.