Strigătul disperat al lui Doroftei: „Mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată”

Publicat: 27 08. 2017, 18:39

Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, trece prin momente dificile și amenință că va emigra, după ce autoritățile din Ploiești au decis închiderea localului pe care acesta îl deținea în orașul natal.

Motivul? Pub-ul fostului pugilist, acum în vârstă de 47 de ani, era amplasat într-o clădire cu risc seismic ridicat, iar oficialitățile au decis evacuarea.

Doroftei cere o altă locație, astfel încât să-și poată continua activitatea. „Am înțeles că nu se poate aici, dar ajutați-mă să nu mor de foame”, spune Doroftei, precizând că afacerea respectivă reprezintă singura sa sursă de venit.

„Nu cer luna de pe cer! Îi rog pe cei care au putere de decizie în Ploiești să mă ajute. Să facem un contract pe un an de zile pentru un spațiu cât de mic în care să-mi continui activitatea. Măcar să-mi termin contractele cu furnizorii. Am înțeles, nu se mai poate aici, dar ajutați-mă să nu mor de foame. Vă roagă Leonard Doroftei, cetățean de onoare al municipiului Ploiești! Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a declarat Doroftei pentru Libertatea.