Surpriză pentru Simona Halep la finalul antrenamentului de la Roma

Publicat: 13 05. 2018, 09:21
Actualizat: 13 05. 2018, 17:22

ProSport a stat de vorbă cu italianul Riccardo Marcon, cel care, după ce a terminat „ora de muncă”, s-a dus glonț la geanta sa, a scos un carnețel și a mers la scaunul Simonei pentru a-i cere un autograf. Fanii români din tribună au anunțat-o imediat pe Simona, cu umor – vrem și noi autograf. Totuși, ei au mai avut de așteptat. După ce i-a semnat carnețelul, Simona a mers la fileu împreună cu Darren pentru a face o fotografie în trei alături de omul care a contribuit la primul antrenament de la Foro Italico al numărului 1 WTA.

Riccardo Marcon are 33 de ani și este un fost jucător profesionist de tenis. Nu a urcat niciodată mai sus de locul 1038 mondial, iar acum este antrenor. Încă de la început, Darren Cahill a fost mulțumit de felul în care acesta a lovit mingea. Italianul a fost grijuliu – la primul schimb de terenuri s-a interesat dacă lovește bine sau Simona are nevoie de mai mult spin. „E perfect așa”, a venit răspunsul prompt al australianului.

„Am o fată, o jucătoare de origine română. Ea mi-a spus cât de mult își dorește un autograf de la Simona. Așa că l-am luat eu pentru ea”, a lămurit Marcon pentru ProSport.

Citiți continuarea pe prosport.ro