Tehnicianul echipei FC Sevilla îl laudă pe Rusescu

Publicat: 13 12. 2013, 11:17

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Unai Emery, l-a lăudat, joi seară, după victoria din meciul cu SC Freiburg, scor 2-0, pe românul Raul Rusescu, subliniind că acesta a făcut „20 de minute foarte bune” și a reușit să înscrie un gol, informează vavel.com.

„Vrem competitivitate și avem un lot mare la care să recurgem în Liga Europa și în Cupă. Avem nevoie de toți jucătorii și este adevărat că Rusescu a jucat mai puțin, dar el a intrat în dinamică. Sigur, cel care se bucură cel mai mult pentru ce a fost azi este el, dar ne bucurăm și noi. Sperăm că lucrurile vor merge în continuare bine pentru cei care au jucat mai puțin. Raul a avut o prestație foarte bună, a fost implicat și a făcut 20 de minute foarte bune. A evoluat bine și astăzi a înscris. Toate acestea sunt benefice pentru echipă”, a spus Emery.

Raul Rusescu a înscris un gol în meciul câștigat de FC Sevilla, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața formației SC Freiburg, în ultima etapă a grupei H a Ligii Europa.

Rusescu, care a intrat pe teren în minutul 73, a înscris în minutul 90+4. Celălalt gol a fost marcat de Iborra, în minutul 40.

Echipa FC Sevilla va evolua în 16-imile de finală ale Ligii Europa.