TENIS. Incredibil ce a pățit Ilie Năstase în plină epidemie de Covid-19. Salvarea este întotdeauna la soție!

Publicat: 14 04. 2020, 12:13
Actualizat: 14 04. 2020, 13:39
TENIS. Incredibil ce a pățit Ilie Năstase în plină epidemie de Covid-19. Salvarea este întotdeauna la soție!

Ilie Năstase a văzut multe la viața lui, așa că restricțiile impuse acum de autorități, din cauza epidemiei de Covid-19, nu-l mai sperie deloc. Legenda tenisului masculin s-a adaptat vremurilor și vorbește cu nonșalanță despre traiul în autoizolare.

Obișnuit să facă mișcare tot timpul, fostul mare campion de tenis a ales să-și „schimbe” domiciliul pe perioada stării de urgență tocmai pentru a se putea plimba cât mai mult. Astfel, Ilie Năstase și-a luat soția și a dus-o la Constanța, căci traiul în Dobrogea e mai suportabil decât în București în vremea aceasta.

Ajuns aproape la 74 de ani, cel supranumit „Nasty” spune că are cu ce să-și ocupe timpul, „fac curățenie prin casă, fac curățenie în toată curtea”. Din când în când, Ilie Năstase merge la pescuit pe malurile Dunării, așa că situația nu-l sperie atât de tare.

„Sunt la Dunăre, merg la pescuit. Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea. Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic… Stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace”, a vorbit Năstase la Pro X.

În 2018, primul lider ATP din istorie s-a ales cu permisul de conducere suspendat deoarece a fost prins conducând sub influenţa alcoolului.