Transfer important de la Viitorul. Oferta pe care Gică Hagi a acceptat-o

Publicat: 10 01. 2018, 08:30

Prețul acceptat de campioana României este în jurul a un milion de euro, unul oarecum mic în comparație cu ce a reușit să ia Viitorul de la Steaua pentru fiecare dintre Nedelcu, Coman, Florin Tănase și Benzar. Decizia lui Hagi are legătură cu principiul „Regelui” de a da drumul jucătorilor pentru a le face loc puștilor care vin din spate, scrie Digi Sport.

„Se va întâmpla și cu el, nu vă grăbiți! De abia am ajuns acasă”, a spus Hagi când a revenit din vacanță, fără a intra însă în detalii. Declarația „Regelui” este susținută și de jucător, care susține că a venit momentul unei schimbări în cariera sa. În plus, Ganea vrea neapărat să joace la Bilbao și nu în altă parte.

„Orice jucător își dorește la mai bine, într-un campionat mai puternic. Viața de fotbalist este una scurtă și am și eu o vârstă la care cred că ar trebui să plec. Multă lume spune că nu pot să joc la Bilbao, dar eu pot acolo pentru că îndeplinesc un anumit criteriu. Nu vreau să vorbesc mai multe”, a spus și Ganea zilele trecute.