Un fost internațional român își plânge colegul mort în urma unui cancer: „O veste groaznică. Încă un super băiat care pleacă prea devreme”

Publicat: 12 03. 2016, 12:44

„Dispariția sa nedreaptă ne-a bulversat pe toți și produce fiecăruia dintre noi o durere imensă. Clubul adresează sincere condoleanțe soției sale, Olivia, și fiice sale, Charlyse”, se scrie într-un comunicat de presă postat de echipa de prima ligă din Pau.

În vârstă de 31 de ani, Fevre juca pentru Section Paloise din 2012, însă în ultimele două sezoane a fost folosit rareori de managerul Simon Mannix. Ultima sa partidă ca titular în Top 14, prima ligă din Franța, s-a disputat pe 15 septembrie 2015, la Grenoble.

Între 2004 și 2006, Fevre a fost coleg la clubul Agen cu fostul internațional român Sorin Socol. Acesta și-a schimbat, vineri, poza de profil de pe contul său de Facebook și a înlocuit-o cu sigla îndoliată a clubului Section Paloise. „O veste groaznică. Încă un super băiat care pleacă prea devreme. Condoleanțele mele soției sale și familiei”, a scris Sorin Socol pe rețeaua de socializare, lângă o poză care conține mesaje: „Mă gândesc la tine, Damien”.