Un fost rival îi umilește pe roș-albaștri: ”Singurul lucru care îmi displace la București e că sunt steliști”

Publicat: 11 02. 2016, 14:48

„Singurul lucru care nu îmi place la București e că sunt steliști. În rest, mi-a plăcut totul. Am mulți prieteni acolo și chiar și o gagică frumoasă. Mai vorbesc cu foști jucători de-ai Rapidului, am mai vorbit o dată cu Burcă și cu Alexa”, a declarat fundașul ajuns la 35 de ani.

Portughezul a vorbit și despre cel mai amuzant moment trăit la Rapid.

„Am avut multe povești, fiindcă am avut o perioadă mai nebună la Rapid. Am dispărut o dată patru luni, iar când m-am întors făcusem o burtă mare și aveam 8 kg în plus. Nu prea eram pregătit să joc, dar Șumudică m-a băgat într-un meci cu Gaz Metan, la 1-0, și imediat am dat centrare frumoasă de gol. A fost un moment foarte frumos”, a adăugat Duarte, citat de Digisport.

„Nu sunt Bad Boy, sunt doar puțin nebun. Întârziam pentru că în Portugalia era mereu foarte cald și îmi placea foarte mult să stau la plajă, cu familia, dar când mă întorceam făceam treabă bună. Suporterii mă iubeau și pentru că dădeam totul pe teren. Era totuși o perioadă în care eram mai nebun. Acum m-am mai liniștit”.

Rui Sandro de Carvalho Duarte are 35 de ani și a evoluat ultima dată la 1 Dezembro, în liga a treia portugheză, dar a renunțat la fotbal cu 6 luni în urmă, când nu a mai găsit un contract convenabil.

Rui Duarte a venit la Rapid în vara lui 2010, îmbrâcând de 71 de ori tricoul alb-vișiniu, fostul fundaș dreapta transferându-se în 2013 la Anorthosis Famagusta.