Unul dintre asasinii handbalistului Marian Cozma a fost ELIBERAT. Petre Cozma: El își vede familia, dar eu nu-mi mai văd băiatul. Voi face PLÂNGERE LA CEDO

Publicat: 26 07. 2018, 14:48
Actualizat: 25 03. 2019, 19:41

„Nu poți să treci peste așa ceva,” spune Petre Cozma. „Îmi e dor de Marian și îmi e foarte greu fără el. Pentru Ivan Sztojka nu a fost o problemă că a fost închis. El își vedea familia, dar eu nu-mi mai văd băiatul. Voi face plângere la CEDO.”

Sztojka Ivan a fost eliberat în aceste zile, după 5 ani de detenție. Chiar dacă primise o condamnare de 8 ani, criminalul a fost lăsat liber mai devreme, pentru bună purtare. „Sztojka a fost eliberat săptămâna trecută în secret. Acum se află în Budapesta. Nu vreau ca numele meu să apară în presă, pentru că o să am probleme cu el,” a dezvăluit un martor ocular.

Petre Cozma este nemulțumit de eliberarea lui Sztojka Ivan și este dispus să facă plângere la CEDO, pentru ca acesta să fie din nou închis.

La începutul anului 2009, handbalistul român Marian Cozma a fost ucis într-un club de noapte din orașul Veszprem, Ungaria. Tînărul se afla la o petrecere alături de colegii săi, când a fost înjunghiat de trei unguri, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo și Sztojka Ivan. În momentul de față, doar primii doi se mai află după gratii, condamnați la câte 18 ani de detenție.