Unul dintre cei mai importanți jucători ai României, dorit de o fostă câștigătoare a Cupei UEFA

Publicat: 25 11. 2016, 17:49
Actualizat: 22 01. 2019, 14:51

Golurile și evoluțiile bune din ultima perioadă ale lui Keșeru l-au adus în atenția formațiilor italiene. Jurnaliștii italieni scriu că cele 10 goluri marcate la sud de Dunăre, seria fabuloasă de dinaintea meciului cu Polonia, dar și golul înscris în poarta lui Arsenal i-au adus lui Keșeru recunoașterea pe plan european. Ruggero Lacerenza, un impresar apropiat de atacantul lui Ludogoreț, a confirmat pentru presa din Italia că românul e aproape de un transfer la Lazio, unde ar putea deveni coechipier cu Radu Ștefan.

„Lucrăm pentru a-l duce la Roma”, au fost cuvintele impresarului, iar presa din Italia a oferit și detalii privind suma de transfer. Conform jurnaliștilor din Italia, oficialii lui Ludogoreț Razgrad sunt dispuși să renunțe la Keșeru pentru o sumă cuprinsă între patru și cinci milioane de euro, bulgarii plătind doar un milion de euro în 2015, când l-au transferat de la Al Gharafa.

Ciro Immobile, cotat la 10 milioane de euro, și Filip Djordjevic sunt atacanții din lotul lui Lazio Roma, formație antrenată de Filippo Inzaghi.