Venus Williams, primul mesaj public după ce a omorât un om într-un accident de mașină

Publicat: 02 07. 2017, 03:08

„Sunt devastată și cu inima zdrobită din cauza accidentului. Sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Jerome Barson. Voi continuă să trimit gândurile și rugăciunile mele”, a scris Venus Williams pe Facebook.

Jucătoarea americană, acum pe locul 11 WTA, a fost implicată într-un accident rutier în data de 9 iunie, accident soldat, după două săptămâni,  cu decesul  lui Jerome Barson în vârstă de 78 de ani. Ea a fost dată în judecată, vineri, de familia bărbatului, care a precizat, în plângerea depusă, că Williams a dat dovadă de neglijență la volan și este de vinî pentru provocarea accidentului.

Benson a murit la 22 iunie, în spital, unde a ajuns după ce vehiculul în care se afla, împreună cu soția sa, a fost lovit de mașina de teren condusă de Venus, într-o intersecție din zona Palm Beach Gardens.

Avocatul sportivei, Malcolm Cunningham, a declarat că Venus Williams a intrat în intersecție pe culoarea verde și circula cu viteză redusă, dar, conform raportului poliției, jucătoarea nu a acordat prioritate.