Veste bună pentru FC Rapid

Publicat: 21 07. 2014, 18:32
Actualizat: 01 02. 2019, 05:08

Din cauza crizei financiare acute pe care o traversează, FC Rapid a acumulat datorii de aproximativ 28.000 de euro la chiria către Asociația Pro Rapid, administratorul bazei sportive de pe malul lacului Străulești, restul reprezentând facturi la utilități.

Din luna mai, echipa nu s-a mai antrenat la Pro Rapid, iar conducerea și ceilalți angajați ai clubului Rapid au părăsit baza mutându-și birourile la Stadionul Giulești-Valentin Stănescu din cauza sistării utlităților.

Conducerea clubului a luat legătura în mai multe rânduri cu reprezentantul Asociației Pro Rapid, Ion Taban, care este și vicepreședinte al Ana Holding, dar acesta nu a acceptat întoarcerea echipei până la plata integrală a datoriilor.

Luni însă, ca urmare a unei solicitări a oficialilor rapidiști, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal l-a contactat pe Ion Taban, iar acesta a acceptat ca lotul condus de Marian Rada să revină la Pro Rapid. LPF a promis că va vira în contul Asociației Pro Rapid suma de 60.000 de euro din banii pe care FC Rapid îi are de încasat din drepturile TV.

La ora transmiterii acestei știri, jucătorii echipei Rapid efectuează un antrenament la baza sportivă Pro Rapid.