Veste bună pentru Schumacher, aflat în continuare în recuperare: „Familia lui ne-a cerut asta”

Publicat: 15 08. 2015, 16:27

Ceasul  Royal Oak Concept Laptimer Michael Schumacher de la Audemars Piguet este destinat exclusiv motorsportului și poate măsura și înregistra timpii mai multor tururi consecutive de circuit.

Reprezentanții Audemars Piguet, firmă a cărei imagine Michael Schumacher este din 2010, au declarat că nu știau dacă să mai lucreze la ceas după accidentul grav al fostului campion mondial de F1, dar că până la urmă l-au scos pe piață, cu acordul soției lui Schumacher.

„I-am promis că vom încerca să facem asta (n.r. un ceas care să cronometreze mai multe tururi), deși atunci nu aveam nicio idee despre cum am putea realiza acest lucru. Bineînțeles, întrebarea care s-a pus a fost aceea dacă mai continuăm cercetările după accident. Însă familia lui și cei care se ocupă de imaginea lui Schumacher ne-au cerut să continuăm proiectul. După părerea lor, ar fi fost păcat să nu fi putut duce la bun sfârșit un proiect în care acesta s-a implicat și a pus pasiune”, a declarat CEO-ul Audemars Piguet, Francois-Henri Bennahmias, citat de prosport.ro.

Ceasul Royal Oak Concept Laptimer Michael Schumacher costă 241.200 de euro și este scos în numai 221 de exemplare, numărul curselor pe care germanul le-a terminat în puncte de-a lungul carierei.