Victor Becali spune că o echipă din Primera Division s-a interesat de Rusescu

Publicat: 13 06. 2013, 16:59
Actualizat: 13 06. 2013, 16:59

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, că gruparea spaniolă FC Sevilla s-a interesat de prețul de vânzare al atacantului echipei Steaua București Raul Rusescu.

„Sevilla a întrebat cât costă jucătorul, Steaua a spus cât, dar nimic mai mult. Nu există nicio negociere”, a spus Becali.

Prosport.ro a scris, joi, că președintele clubului andaluz, Jose Maria del Nido, se află la București, unde negociază condițiile de transfer ale lui Rusescu. Potrivit sursei citate, FC Sevilla ar urma să achite în schimbul golgheterului ediției 2012/2013 a Ligii I suma de trei milioane de euro.

Site-ul marca.com confirmă interesul spaniolilor și notează, joi, că Rusescu a mai fost aproape de un transfer la Sevilla în pauza de iarnă a sezonului trecut, când atacantul Alvaro Negredo era ofertat de Everton, însă mutarea nu s-a finalizat.

În cazul în care s-ar transfera la FC Sevilla (locul 9 în ultimul sezon, în Primera Division), Rusescu, 24 de ani, ar deveni al doilea jucător român care evoluează pentru gruparea andaluză după Ilie Dumitrescu.