Victor Pițurcă a semnat un contract pe doi ani cu Al Ittihad

Publicat: 16 10. 2014, 20:56

Conform anunțului grupării saudite, Victor Pițurcă va fi ajutat de o echipă formată din șapte oameni. Din partea clubului saudit, contractul a fost semnat de președintele Ibrahim al-Balawi.

Totodată, gruparea saudită îi mulțumește antrenorului Amr Anwar pentru munca depusă la echipă.

Anunțul este însoțit și de o fotografie în care Victor Pițurcă s-a pozat alături de doi oficiali saudiți, fostul selecționer purtând la gât un fular cu însemnele clubului, galben-negru.

Selecționerul naționalei României, Victor Pițurcă, și Federația Română de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anunțat, joi, site-ul oficial al FRF.

„FRF și Victor Pițurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecționer al echipei naționale a României, precum și contractele celorlalți membri ai stafului primei reprezentative”, se arată în comunicatul FRF.

Federația Română de Fotbal anunță că mai multe detalii vor fi oferite de președintele Răzvan Burleanu într-o conferință de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Din staful lui Victor Pițurcă făceau parte Eugen Neagoe, Valeriu Răchită, Gabriel Boldici, Dan Apolzan, Martin Tudor (toți antrenori secunzi), Marius Dima (preparator fizic), Pompiliu Popescu (medic), Roger Popovici, Ghiță Păcuraru, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu (toți masori), Cornel Mateiași (magaziner).

Victor Pițurcă, în vârstă de 58 de ani, se afla în funcția de selecționer al României din 1 iulie 2011, el aflându-se la al treilea mandat la prima reprezentativă.