Victorie și meci de 6 goluri pentru campioana CFR Cluj în Superliga! Nocturna a căzut pentru 30 minute în Gruia

Publicat: 31 07. 2022, 07:34
Actualizat: 31 07. 2022, 07:37

CFR Cluj a câştigat sâmbătă seara, scor 4-2, meciul disputat în compania formaţiei CS Mioveni, din etapa a treia a Superligii.

Nocturna de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu a căzut, iar meciul a fost întrerupt peste 30 de minute.

În minutul 63 arbitrul Bogdan Dumitrache a fost nevoit să întrerupă partida după ce au apărut probleme la instalaţia de nocturnă a stadionului Dr. Constantin Rădulescu.

Jocul a fost reluat după mai bine de o jumătate de oră.

Ce a spus conducerea din Gruia despre căderea nocturnei?

Cristian Balaj, președintele de la CFR, a declarat după meciul cu CS Mioveni, scor 4-2, că este convins că nu vor mai exista probleme cu nocturna, cum s-a întâmplat la confruntarea de sâmbătă.

“A fost un concurs de împrejurări. Au fost şi intemperiile de azi, furtună, ploaie… Vom face o anchetă internă. În momentul în care am pornit generatorul totul e mers perfect. Sunt convins că nu se va mai întâmpla”, a recunoscut Cristo Balaj la Digi Sport.

CFR Cluj venea după două meciuri fără victorie, eşec la Craiova cu FC U Craiova, şi egal în Andorra cu Inter d’Escaldes. CS Mioveni rămâne fără niciun punct câştigat în acest campionat.

S-au întâmplat de toate anul ăsta. Dacă pierdeam un meci şi din cauza nocturnei. Mi-a plăcut spiritul echipei (Dan Petrescu)

Într-o altă partidă de sâmbătă, FC Voluntari a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 3-0 (2-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a Superligii de fotbal.

Ilfovenii au obţinut prima sa victorie din acest sezon, prin golurile marcate de slovacul Adam Nemec (39), portughezul Marcelo Lopes (43) şi Daniel Florea (85).

Sursă foto: Facebook / CFR Cluj