Viitorul Constanța vrea să joace meciurile de pe teren propriu la Galați

Directorul de marketing al clubului Oțelul Galați, Dragoș Ghiuță, a declarat, joi, că a primit din partea grupării Viitorul Constanța o solicitare ca echipa patronată de Gheorghe Hagi să-și dispute meciurile de pe teren propriu din turul Ligii I pe stadionul fostei campioane a României.

„E o cerere care ne onorează. În principiu am fost de accord cu cererea lor, le-am trimis tot ceea ce înseamnă cheltuielile ce țin de organizarea unui meci de Liga I, aceasta fiind practic singura condiție pe care am pune-o. Va fi ceva inedit pentru orașul nostru ca în fiecare săptămână să avem câte o partidă de Liga I și, ținând cont de faptul că Viitorul este patronată de Gică Hagi, mă aștept la o primire frumoasă din partea suporterilor gălățeni”, a spus Ghiuță, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oțelul și Viitorul Constanța se vor întâlni în meci direct în etapa a VIII-a a Ligii I, gazdă fiind formația gălățeană. Conform programului turului Ligii I, cele două echipe vor trebui să joace ambele pe teren propriu într-o singură etapă, cea cu numărul XVI.