12 zile de reduceri Black Friday la Mobexpert

Publicat: 17 11. 2015, 12:12
Actualizat: 20 11. 2015, 12:55

Produsele cu prețuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro È‹ncepȃnd cu 20 noiembrie. Pe lȃngă acestea, fiecare magazin pregătește clienților și alte oferte tentante.

„Black Friday devine o tradiție comercială, la care considerăm că trebuie să luăm parte. Și anul acesta ne așteptăm clienții cu reduceri importante atât la piesele de mobilier cât și la decorațiuni. Am pregătit o mai mare varietate de produse, dar și stocuri majorate și produse aflate în premieră în oferta magazinelor.” a declarat Dan Șucu, fondatorul Mobexpert.
 
Și Mobexpert Outlet, conceptul de magazin dedicat ofertelor speciale, va oferi reduceri de 70% la o gamă variată de decorațiuni, iar pentru mobilier va majora discounturile deja excepționale la sute de modele. Reducerile vor fi valabile È‹n perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, È‹n cele două magazine situate È‹n București, în Șoseaua Fabrica de Glucoză, nr. 21 și în Șoseaua Vergului, nr 18.
 
„Și la Mobexpert Outlet vor exista oferte de nerefuzat, atât în privința produselor cât și în cea a discounturilor. Ca noutate, ne așteptăm clienții și în outlet-ul deschis recent, situat lângă magazinul Mobexpert de pe Șoseaua Vergului.” a declarat Dan Șucu.

Informații generale despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înființat în 1993 și este o companie 100% romanească, deținută de antreprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieței românești de mobilier și decorațiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine și magazine de mobilier pentru casă și decorațiuni, și Mobexpert Office – mobilier pentru birou și colectivităti. Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine și magazine. ÈŠn România, rețeaua cuprinde hipermagazine în București, Brașov, Suceava, Pitești, Sibiu, Iași și Oradea și alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.000 de angajați și o cifră de afaceri anuală de aproximativ 115 milioane euro. Grupul Mobexpert deține, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piața românească și pentru export. 

Grupul Mobexpert include două magazine dedicate ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situate în București, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, nr 21 și pe Șoseaua Vergului, nr 18.