13 copii la spital, după ce un microbuz școlar s-a răsturnat în Hunedoara

Publicat: 20 03. 2017, 10:47
Actualizat: 22 04. 2017, 22:31

Potrivit ISU Hunedoara, 13 copii au ajuns în total la spitale după ce microbuzul școlar s-a răsturnat.

Dintre aceștia, la spitalele din Deva și Hunedoara zece au fost transportați cu ambulanțele și trei cu mașini particulare.

Potrivit medicilor, șase elevi au ajuns la Spitalul Județean din Deva cu ambulanțele. Copiii vor fi supuși unor inevstigații amănunțite, analize de sânge, dar și radiologice. Cel mai probabil nu va fi nevoie de internarea lor, întrucât rănile suferite par a fi ușoare. Alți patru elevi au fost duși la spitalul din Hunedoara, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, alți trei copii au ajuns la spital cu mașinile particulare.

În microbuzul răsturnat se afla și fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, elev în clasa a X-a la școala „Teglas Gabor” din Deva. Acesta a ieșit din microbuz și a sunat la 112, apoi a anunțat conducerea școlii.

Elevii le-au povestit părinților că șoferul microbuzului se pare că a adormit la volan, deoarece nu a mai luat o curbă și s-a răsturnat.

Un microbuz școlar s-a răsturnat, luni dimineață, în șanț, în localitatea hunedoreană Bârcea. Microbuzul școlar transporta elevi din Hunedoara la școala la Deva, ei urmând cursurile școlii maghiare „Teglas Gabor” din Deva.