A ajuns la spital tăiat la gât, după ce a intervenit într-o ceartă între doi soți

Publicat: 07 04. 2013, 18:52
Actualizat: 03 07. 2013, 22:53

Un bărbat de 35 de ani, din Predeal, a ajuns la spital, duminică, după ce a fost tăiat la gât cu un cuțit, pe stradă, de către un bucureștean, după ce ar fi intervenit într-o ceartă între agresor și soția acestuia, cei trei petrecând inițial împreună într-un club din stațiune.

Incindetul s-a petrecut în jurul orei 05.30, pe strada Libertății, din Predeal, după ce predealenul a fost atacat cu un cuțit de către un bucureștean de 31 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul din Predeal a petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din stațiune împreună cu bucureșteanul și cu soția acestuia. Apoi, spre dimineață, au plecat împreună pe jos, potrivit comisarului șef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliției Brașov.

La un moment dat, după ce au mers pe jos circa un kilometru, bucureșteanul și soția lui au început să se certe, iar predeleanul a intervenit pentru a aplana conflictul.

În acel moment, turistul bucureștean a scos un cuțit și l-a atacat pe bărbatul din Predeal, tăindu-l cu cuțitul în zona gâtului, însă fără a-i pune viața în pericol.

„Victima a fost transportată la spital, unde nu a rămas internată, iar agresorul a fost prins de către polițiști și este cercetat în stare de libertate pentru port illegal de armă albă în locuri publice, respectiv loviri și alte violențe”, a spus reprezentantul Poliției Brașov.