A aruncat de la balcon cu zeci de ghivece, oale și sticle. Ce au aflat polițiștii care i-au spart ușa și l-au imobilizat

Publicat: 11 11. 2014, 17:43

Incidentul a avut loc în cel mai mare cartier din oraș, Micălaca, pe strada Abrud, unde un bărbat de 50 de ani, care locuiește la etajul al doilea al unui bloc, a aruncat din balcon cu obiecte în stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Timp de aproximativ o jumătate de oră, bărbatul a aruncat de la balconul locuinței sale peste 30 de ghivece cu plante, dar și sticle, oale sau găleți.

Locatarii au sunat la 112, iar polițiștii sosiți au fost nevoiți să închidă strada, atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi, pentru a nu exista riscul să fie loviți sau mașinile să fie avariate.

Locatarul nu s-a oprit nici când a văzut forțele de ordine, care au încercat să-l calmeze din stradă.

Vecinii au spus că este vorba despre un bărbat cu afecțiuni psihice care este în grija tatălui său, pensionar, însă acesta nu era acasă în momentul izbucnirii nervoase.

„A mai fost internat pentru că a făcut crize. Dacă nu-și ia medicamentele, așa reacționează”, a spus o vecină a bărbatului.

În momentul în care bărbatul a intrat în locuință, pompierii au spart ușa și l-au imobilizat. Polițiștii l-au dus încătușat la Spitalul de Psihiatrie, unde va rămâne sub supravegherea medicilor pentru o perioadă.

Locatarii blocului au fost nevoiți să curețe strada după incident, pentru ca circulația auto să poată fi reluată.