A băut până a uitat unde și-a lăsat nevasta. Polițiștii n-au mai întâlnit niciodată așa ceva

Publicat: 22 08. 2017, 20:15
Actualizat: 23 08. 2017, 15:28

Accidentul s-a petrecut pe drumul comunal care leagă localitățile Nisipari și Dorobanțu Gară, autoturismul răsturnându-se pe marginea drumului. Șoferul, un bărbat de 34 de ani, a reușit să iasă singur din mașină și a sunat la numărul unic de urgență 112, spunând că în mașină se afla și soția sa, pe care nu o mai găsește.

Imediat, spre locul accidentului a plecat o autospecială cu modul de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii temându-se că femeia ar putea să fi rămas prinsă sub mașina răsturnată.

La locul accidentului, pompierii l-au găsit pe bărbat, confuz, dar nicio urmă de femeie. Până la urmă s-au lămurit că aceasta nu era împreună cu soțul ei în momentul producerii accidentului, aceasta aflându-se acasă, la Poarta Albă.

Șoferul care a alarmat Poliția și ISU Constanța a suferit un traumatism cranian minor, a fost transportat la spital pentru investigații medicale, iar medicii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,24 miligrame per litru. El este cercetat penal pentru conducere în stare de ebrietate și ar putea fi și sancționat contravențional pentru alertarea fără drept a organelor de ordine publică.