A fost descoperit trupul neînsuflețit al studentului din Coasta de Fildeș căzut în apele barajului Prundu

Publicat: 10 06. 2013, 14:52
Actualizat: 25 04. 2019, 01:25

Trupul neînsuflețit al studentului de 21 de ani din Coasta de Fildeș care săptămâna trecută a căzut în apele barajului Prundu de lângă Pitești a fost recuperat, luni, de către pompierii militari argeșeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, Mădălina Epure, corpul tânărului a fost identificat în zona grătarelor acumulării de la Prundu, din cartierul Tudor Vladimirescu, de către lucrătorii barajului.

„Trupul neînsuflețit al tânărului era prins în gratarele barajului. A fost reperat de lucrătorii barajului și scos de pompierii militari, care au lansat la apă o barcă pneumatică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Argeș și a fost transportat la morga din Pitești pentru necropsie.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din Coasta de Fildeș, aflat în an pregătitor la Universitatea din Pitești, a dispărut, în 5 iunie, în apele barajului Prundu, prietenii care îl însoțeau sunând la 112 și anunțând că băiatul a căzut în apă, peste balustrada barajului.

Reprezentanții Poliției Argeș precizau că tânărul se afla la baraj împreună cu iubita sa și cu un alt prieten, care le-au declarat anchetatorilor că băiatul fumase o țigară cu etnobotanice, după care a dispărut de lângă ei motivând că îl doare capul și s-a aruncat în apă.

„Din declarații și din cercetări rezultă că cei trei, studentul din Coasta de Fildeș, prietena sa și un alt băiat au fumat o țigară cu etnobotanice înainte de a avea loc incidentul. Ulterior, cel dispărut acum s-a depărtat de aceștia, spunând că nu se simte bine, a sărit balustrada și a stat o clipă cu mâinile sprijinit de aceasta, după care s-a aruncat în apă, deși celălalt băiat a strigat la el, cerându-i să nu facă acest gest”, declara purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, comisar șef Dănuț Dinu.