A furat bani de la o femeie și i-a ascuns într-un ghiveci cu flori de pe stradă. Cum l-au prins polițiștii si ce riscă acum hoțul

Publicat: 13 09. 2015, 15:39
Actualizat: 27 09. 2018, 20:35

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Suceava, un echipaj de jandarmi a observat, sâmbătă, în municipiul Vatra Dornei, o tânără care cerea mai multor persoane să-i restituie un telefon furat.

Astfel, jandarmii au intervenit pentru detensionarea situației, iar femeia, în vârstă de 20 de ani, le-a spus că în timp ce se afla într-un club din oraș un bărbat i-a furat 328 de lei din geantă și un telefon mobil în valoare de aproximativ 800 de lei.

De altfel, tânăra a precizat că bărbatul care i-a sustras bunurile se află printre persoanele cu care se certa pe stradă.

În urma discuțiilor contradictorii cu persoanele respective și pe fondul unor probleme medicale, tânăra a suferit un atac de panică, fiind necesară intervenția unei ambulanțe care a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că bărbatul care i-a furat femeii banii și telefonul în timp ce se afla într-un club are 18 ani, acesta povestind că a comis fapta după ce a observat că tânăra și-a lăsat geanta nesupravegheată.

Tânărul a spus că s-a apropiat de masa la care stătea femeia și a furat din poșetă telefonul și banii, după care a părăsit clubul. Ulterior, el a ascuns telefonul în pasajul subteran din apropierea gării din centrul orașului, iar banii i-a îngropat într-un ghiveci cu flori de pe stradă, cu intenția de a reveni și a recupera bunurile.

Jandarmii i-au restituit femeii bunurile, iar tânărul a fost predat Poliției Vatra Dornei, pentru cercetări.