A furat mașina Poliției chiar în timpul anchetei privind furtul altui autoturism. Ce va păți hoțul neinspirat

Publicat: 26 12. 2019, 21:32

Un bărbat din comuna Gogoșu, județul Mehedinți, a furat, în prima noapte de Crăciun, o mașină de poliție chiar din curtea Poliției Vânju Mare.

Individul fusese dus la poliție pentru audieri după ce a fost prins furând.

Potrivit unor surse, în timpul anchetei, suspectul a ieșit afară să fumeze o țigară. Într-o clipă, s-a urcat la volanul unei autospeciale din parcarea Poliției și dus a fost. Când și-au dat seama de cele întâmplate, anchetatorii au plecat în urmărirea lui.

Potrivit reprezentanților IPJ Mehedinți, polițiștii l-au prins după 200 de metri.

Atât bărbatul, cât și polițiștii, sunt anchetați acum.

„În data de 25/ 26 decembrie, bărbatul de 48 ani din localitatea Gogoșu, județul Mehedinți, a fost depistat în flagrant în timp ce încerca să sustragă un autoturism ce se afla parcat pe raza orașului Vânju Mare. Bănuitul a fost condus la sediul Poliției pentru documentarea întregii activități infracționale.Totodată, în aceeași noapte, acesta a sustras și o autospecială a poliției ce se afla parcată la sediul instituției. Polițiștii au procedat imediat la urmărirea bărbatului care a fost prins în scurt timp. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și distrugere. Totodată, comanda IPJ Mehedinți a demarat o anchetă internă pentru a stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți, citat de Mediafax.ro.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse, hoțul tupeist ar fi același individ care, la începutul lunii decembrie, a furat o mașină din curtea unui hotel din Drobeta Turnu Severin după ce s-a dat drept garda de corp a unei cântărețe de manele. A fost prins după 48 de ore, la Balș, în județul Olt, după ce a rămas fără combustibil și se chinuia să împingă autoturismul spre o benzinărie.