A furat un parfum din hypermarket folosindu-se de copilul său. Paznicul care l-a prins a fost bătut crunt

Publicat: 04 03. 2015, 15:24

Potrivit Parchetului Judecătoriei Rădăuți, Robert Linu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru tâlhărie calificată, lovire și alte violențe, tulburarea liniștii publice, dar și pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără să dețină permis de conducere.

Potrivit procurorilor, în seara de 3 februarie 2015, după ce s-a înțeles în acest sens cu concubina sa, Elena Bozu, a furat din incinta unui magazin din Rădăuți un parfum, trecându-l în mod conștient prin fața casei de marcat fără a-l achita. El a luat parfumul de pe raft și l-a dat copilului său aflat în căruciorul de cumpărături, iar când a ajuns la casa de marcat a împins căruciorul în care se afla copilul cu parfumul în mână astfel încât acest produs nu a mai fost înregistrat.

Ulterior, după ce a fost depistat de agentul de pază al magazinului, bărbatul l-a lovit „în mod violent și repetat, timp de mai multe minute, cu pumnii în față”, pe acesta.

În urma loviturilor, agentul de pază a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale.

Procurorii l-au mai trimis în judecată pe bărbat pentru că în 11 aprilie 2013, deși nu are permis de conducere, a condus pe o stradă din Rădăuți un autoturism înmatriculat în Italia, iar după ce a avut o altercație verbală cu un pieton pe care l-a împroșcat cu apă trecând cu autoturismul printr-o baltă, a întors mașina și l-a lovit intenționat pe acesta, care a fost rănit la gamba stângă.

Cazul urmează să fie judecat la Judecătoria Rădăuți.