A găsit pe stradă o borsetă în care se afla salariul lui pe o lună și jumătate. Ce a făcut cu banii

Publicat: 10 12. 2014, 14:04
Actualizat: 10 12. 2014, 15:10

Informaticianul Liceului Teoretic din Costești, Argeș, Gheorghe Alexe, a dus, miercuri, la poliția din localitate o borsetă cu bani pe care a găsit-o în fața liceului la care lucrează, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a declarat pentru MEDIAFAX că miercuri a ajuns la serviciu și când a parcat mașina în fața școlii unul dintre elevi i-a spus că a găsit o borsetă cu bani pe care a aruncat-o într-o baltă.

„Am mers, am ridicat borseta și am constatat că, într-adevăr, era plină cu bani în ambele compartimente. Am dus-o la poliție imediat. Am înțeles că o pierduse o barmaniță de la un local din oraș. Deja cei cărora le aparțin banii erau acolo, să reclame pierderea”, a spus informaticianul.

El a precizat că în borsetă nu se afla niciun document și că nu a numărat suma de bani din interiorul acesteia, ci a dus-o direct la poliție, reprezentanții IPJ Argeș afirmând ulterior că în borseta găsită se aflau 2.400 lei.

Întrebat dacă consideră gestul său ca fiind unul ieșit din comun, Gheorghe Alexe a spus că „orice om de bună credință ar fi procedat la fel”.

Conform acestuia, banii pe care i-a predat la Poliție reprezintă salariul său pe aproape o lună și jumătate.