A murit actrița Diane McBain, cunoscută pentru aparițiile pe scenă alături de Elvis Presley. Ea s-a stins din viață la 81 de ani

Publicat: 22 12. 2022, 16:01
Actualizat: 22 12. 2022, 16:02

Diane McBain, actrița renumită pentru filmele în care a jucat alături de Elvis Presley, s-a stins din viață la 81 de ani. McBain suferea de cancer la ficat.

Diane McBain a fost cunoscută pentru participarea sa în serialul ABC, dar și pentru aparițiile pe scenă alături de Elvis Presley, cât și pentru rolul în filmul The Thirteenth Hat & Batman Stands Pat.

Sursă Foto – The sun/Scenă din The Thirteenth Hat & Batman Stands Pat.

Cunoscută încă din anii 60, Diane McBain a pierdut lupta cu cancerul la ficat la vârsta de 81 de ani.

Ea a murit miercuri, iar prietenul ei, Michael Gregg, a declarat că a murit acasă, în Woodland Hills, California.

Actrița și-a început cariera la 17 ani

Înainte de moartea actriței, Michael Gregg a intrat pe contul ei de Facebook pentru a împărtăși cu fanii acestia, faptul că este extrem de bolnavă și că se află ”într-o perioadă dificilă”.

„Draga mea prietenă și parteneră de creație, actrița Diane McBain, a murit  astăzi, la Motion Picture Home din Woodland Hills. A pierdut lupta cu curaj împotriva cancerului la ficat. Îmi va fi dor de ea”, a scris Gregg.

Cariera lui McBain a început la vârsta de 17 ani, după ce un manager i-a observat talentul și frumusețea în timp ce ea interpreta un rol pe scenă, potrivit Thesun.com.

După o scurtă perioadă ca model în reclame, ea și-a făcut debutul în televiziune în 1959 în serialul ”Maverick” și a apărut în serialul de televiziune 77 Sunset Strip în anul următor, iar de atunci, a fost iubită și apreciată pentru creativitatea sa pe scenă, dar și pentru frumusețea naturală.