A murit actrița și scenografa Cristina Pepino

Publicat: 07 08. 2013, 19:12
Actualizat: 29 07. 2014, 20:00

Actrița și scenografa Cristina Pepino, care a realizat scenografia pentru zeci de piese de teatru de păpuși, a murit, anunță site-ul Teatrului Țăndărică.

„A plecat dintre noi un o minunat, talentat, generos, cu o inimă mare, care a încercat să schimbe fața teatrului de animație, legat prin mii de fire de Teatrul Țăndărică. Cristina, te-am admirat pentru curajul cu care ai făcut față încercărilor vieții și te-am invidiat pentru marea iubire pe care ai trăit-o. Dumnezeu să te aibă în pază”, se arată în mesajul postat pe site-ul Teatrului Țăndărică.

„Suntem șocați și foarte triști pentru că azi a încetat din viață un artist minunat și un om extraordinar, care ne-a bucurat, onorat și răsfățat cu talentul, generozitatea și erudiția pe care le-am admirat cu toții. La Teatrul Colibri Craiova a creat și realizat scenografia spectacolelor Cavalerii Mesei Rotunde, Pinocchio și Inimă de Piatră. Te iubim, îți mulțumim și nu te vom uita, Cristina Pepino”, au scris într-un comunicat reprezentanții Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova.