A murit Alex Faur. Bărbatul era cunoscut și ca „salvatorul” Elenei Udrea

Publicat: 03 05. 2019, 15:13

Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce ar fi mâncat un tartar de somon, potrivit Antena 3. Bărbatul ar fi suferit complicații și a ajuns la un spital din Capitală în stare gravă. Alte surse spun că Faur suferea de leucemie. 

Decesul a venit la scurt timp după ce mai multe vedete, printre care și Cătălin Botezatu, au lansat o campanie prin care îndemnau cetățenii să doneze sânge pentru Faur.

„Nu-mi vine să cred. Îl cunosc de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viață. Nu mi-am imaginat că nu va supraviețui, a fost un băiat extraordinar”, a declarat, pentru Mediafax, Botezatu.

Numele lui Alexandru Faur a apărut și într-un dosar penal al Elenei Udrea.

În 2015, presa scria că Alexandru Faur este „salvatorul financiar al Elenei Udrea”, deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novație, creditul de peste 3 milioane de euro pe care Udrea îl avea la BRD.

Nu se știe exact de unde dispunea Faur de bani, deoarece la vremea respectivă bărbatul figura ca vânzător într-un magazin de pe Calea Victoriei, care i-ar fi aparținut soției lui Puiu Popoviciu. 

Foto: Instagram/alexfaur_