A murit Andrei Gheorghe. Jurnalistul avea 56 de ani. Care a fost cauza morții. UPDATE

Publicat: 20 03. 2018, 12:22

Stopul cardio-respirator a fost cauza morții jurnalistului Andrei Gheorghe, decesul producându-se cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale, au spus marți pentru MEDIAFAX surse medicale.

Andrei Gheorghe a fost găsit decedat în baia locuinței sale.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia polițistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinței. S-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu a precizat că apelul la 112 a fost primit la 22.15: „Cauzele morții nu sunt momentan stabilite. Se așteaptă sosirea medicului legist”, a spus Romanescu.

Identitatea a fost confirmată pentru MEDIAFAX și din surse medicale.

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipețk, în Rusia.

A fost prezentator de emisiuni radio și televiziune, dar a realizat și filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția rusă-engleză.

În anii ’90, a fost reporter la Radio Constanța.

De asemenea, în perioada 1996-2002 a fost la Pro FM București („Midnight Killer” „13-14”), și a prezentat „Lanțul Slăbiciunilor” la la Pro TV.

În perioada 2002 și 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea „Gheorghe”, apoi „13-14 cu Andrei” inițial la Radio 21 și apoi în 2005-2006 la Radio Total.

Andrei Gheorghe avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras și a colaborat cu trupa Paraziții pentru albumul „Irefutabil”.

Pe lângă realizarea de emisiuni radio și TV, Andrei Gheorghe a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier de marketing la Antena 1.