A murit cel mai cunoscut vlogger-motociclist român. Rula cu 130 de km/h, când a făcut accident

Publicat: 16 07. 2021, 21:32
Cristian Predoi / Sursă foto: Captură YouTube - Pe Motoare

Motociclistul Cristian Predoi a murit, vineri, într-un accident de circulație produs pe raza localităţii Şaru Dornei, din județul Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al ISU din județ, Ionuţ Epureanu.

Accidentul mortal a avut loc în momentul în care un autoturism a acroşat motocicleta condusă de cunoscutul împătimit de motoare în vârstă de 32 de ani.

Vloggerul-motociclist se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică mare pe drumul județean din Șaru Dornei. La un moment dat, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, a pierdut controlul într-o curbă şi s-a izbit frontal de o mașină. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat într-un gard.

Echipajele de salvare l-au găsit conștient și cooperant

Echipajele de salvare l-au găsit conștient și cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri groaznice. În ciuda eforturilor personalului medical, Cristian Predoi a murit, probabil din cauza unor grave leziuni interne.

Cristian Predoi era din Otopeni și se pare că era în tranzit, fiind probabil la o tură cu motorul prin țară. Cu șapte ore înainte de accident, acesta se afla la Toplița, conform ultimei sale postări de pe o rețea de socializare.

Motociclistul, cunoscut în România, creator al pemotoare.ro, era și patron al unei firme de profil, cu numeroase aparții pe la posturi tv.

Cristian Predoi făcea inclusiv curse în afara țării, fiind cu adevărat împătimit de motoare. Recent, el făcuse o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18.