A murit Emil Jula! Fostul atacant avea doar 40 de ani

Publicat: 22 08. 2020, 13:50
Actualizat: 22 08. 2020, 14:00

Emil Jula, fost atacant la echipe precum Energie Cottbus, Oțelul Galați, Universitatea Cluj sau MSV Duisburg, a murit la vârsta de 40 de ani.

Din primele informații, se pare că Emil Jula a fost răpus de un infarct, scrie digisport.ro.

Emil Jula a murit la 40 de ani

Jula s-a retras din fotbal în 2018, după o experiență în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbruck.

Născut și crescut la Cluj, Jula a evoluat între 1998-2006 la Universitatea, iar ulterior a plecat la Oțelul Galați, unde a activat două sezoane. În 2007, Jula a făcut parte din echipa care a câștigat Cupa Intertoto.

În 2008, atacantul Emil Jula a fost transferat la Energie Cottbus, formație la care a strâns 100 de meciuri, 29 de goluri și 24 de pase decisive, 27 din aceste partide fiind în Bundesliga.

Tot în Germania, Jula a mai activat la MSV Duisburg și VfL Osnabruck. În urmă cu șapte ani, după ce a avut o experiență în Cipru, la Anorthosis, Jula a revenit în fotbalul românesc, la Ceahlăul Piatra Neamț, unde a jucat un sezon, înainte să revină la U Cluj, apoi la Oțelul.

Doliu în sportul românesc! A murit Viorica Ionică, portarul cu cele mai multe selecții la echipa națională de handbal feminin

Viorica Ionică, portarul cu cele mai multe meciuri jucate pentru echipa națională de handbal feminin a României, a murit la vârsta de 65 de ani, a anunțat Federația Română de Handbal.

În articolul emoționant intitulat „A decedat Doamna de aur a handbalului românesc, Viorica Ionică”, FRH prezintă cariera handbalistei care a avut 237 de selecții la echipa națională, fiind urmată în acest clasament de Luminița Huțupan.

„Dum lin și partide frumoase în Ceruri, alături de toate valorile plecate, Stimată Doamnă!”, a scris FRH.

Potrivit Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț, marea sportivă abia împlinise 65 de ani pe 20 iunie și se retrăsese în comuna Dochia, după ieșirea la pensie.