A murit Iurie Darie. Rodica Popescu Bitănescu: Mi-l voi aminti mereu ca de un actor foarte bun și un bărbat foarte frumos

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 15 07. 2016, 01:54

Colegii și colaboratorii actorului Iurie Darie care a murit în această seară și-au exprimat regretul față de trecerea în neființă a actorului.

Actrița Rodica Popescu Bitănescu a declarat că va rămâne cu memoria „unui actor foarte bun și a unui bărbat foarte frumos”. „Mă așteptam să se întâmple ceva cu Iura”, a mai spus ea.

A MURIT IURIE DARIE. Editorial Marian Sultănoiu: Desene pe asfalt de „Iurie D.”

„Pentru noi chiar este un șoc, mi-aș dori ca acești actori să nu moară niciodată. Pentru mine Iurie Darie este un model. E o pierdere pentru cultura națională și internațională. Cuvintele sunt de prisos în asemenea momente și nu putem decât să ne gândim că s-a dus într-un loc unde are liniște”, a declarat, la Realitatea Tv actorul Silviu Biriș.

„E o veste tristă. În galeria marilor actori rămâne un loc liber care va fi foarte greu de ocupat”, a susținut și actorul Vasile Calofir, care a spus că a fost surprins de multe ori de „generozitatea lui Iurie Darie”. ” Modelul Iurie Darie nu mai există în ziua de astăzi. E o amprentă unică și e greu să găsești un asemenea caracter, model”, a mai spus Calofir.