A murit Mark Miller, actorul din „Days of Our Lives”

Publicat: 16 09. 2022, 09:16
Sursă Foto - The Mirror/Mark Miller - Days of Our Lives

Mark Miller, actorul din Days of Our Lives, a murit la vârsta de 97 de ani. Fiica sa, Penelope Ann Miller, a transmis vestea tragică pe rețelele de socializare.

Renumitul actor, Mark Miller, a murit la onorabila vârstă de 97 de ani. Fiica sa a împărtășit această veste.

Ea spus: „Sufletul frumos al tatălui meu a părăsit acest pământ 09.09.2022. A iubit profund și a fost iubit de toți cei care l-au cunoscut. A atins multe vieți. A fost amuzant, distractiv și mereu creator. A prețuit această viață și a văzut paharul pe jumătate plin! Am fost binecuvântată să-l numesc tată”.

Mark a murit săptămâna trecută în casa sa din Santa Monica, California. Miller l-a interpretat pe profesorul Jim Nash în Please Don’t Eat the Daisies, o emisiune cunoscută în anii 1965 și 1967.

Mark, care s-a născut în Houston, Texas, a jucat împreună cu Joanne Dru și J Carrol Naish în sitcomul din 1960, Guestward, Ho!

Cariera lui Mark Miller

Actorul l-a jucat și pe Howard Jones în serialul NBC Bright Promise în 1970 și a mai făcut două episoade din General Hospital în 1965. De asemenea, a jucat în 13 episoad, în rolul lui JR Barnett, în Days of Our Lives în 1975.

Vedeta a mai avut apariții în I Spy, The Andy Griffith Show, Alfred Hitchcock Presents, The Twilight Zone, That Girl, Adam-12 și multe altele.

De asemenea, a jucat roluri în Cannon, Emergency!, Barnaby Jones, Kun Fu și The Streets of San Francisco. În anii 1980, Mark a scris episoade pentru o serie de emisiuni, inclusiv Diff’rent Strokes și The Jeffersons.

Mark a absolvit Academia Americană de Arte Dramatice din New York în 1952 și a fost imediat distribuit în renașterea Philadelphia Story.

În 1959, s-a căsătorit cu designerul de costume Beatrice Hudson Ammidown, cei doi având împreună trei fiice, Marisa, Penelope și Savannah, apoi cei doi au divorțat în 1975.

Un an mai târziu, s-a căsătorit cu actrița Barbara Stanger, iar cei doi au continuat să co-scrie scenariul pentru A Walk In The Clouds, în care a jucat Keanu Reevses, potrivit Irish Mirror.ie.