A murit omul care l-a ajutat pe Iohannis să devină președinte. Mesajul postat de șeful statului

Publicat: 03 06. 2016, 12:18
Actualizat: 12 10. 2016, 04:22

Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei online a președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, aseară, pe DN2, la intrarea în localitatea Roșiori, comuna Vadu Moldovei, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Radio Iași.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre o autoutilitară și un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, citat de Radio Iași, a declarat că Ioan Dan Niculescu, în vârstă de 38 de ani, care conducea un VW Golf, circula pe DN2, în Vadu Moldovei, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta și a derapat, intrând pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară Iveco, condusă regulamentar de Gabriel Șoldan.

Alături de Vlad Tăușance și Radu Negulescu, Ioan Dan Niculescu a coordonat campania președintelui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din 2014.

Președintele Klaus Iohannis a postat vineri pe Facebook un mesaj de condoleanțe în care își exprimă regretul față de dispariția unei „minți sclipitoare”: „Am aflat că a murit, într-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidențială. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare și un creator energic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Iohannis.