A plecat de la bar și a început să spargă toate geamurile care i-au apărut în fața ochilor. La cât se ridică pagubele

Publicat: 25 02. 2015, 21:53

Incidentul a avut loc în orașul Pecica, de unde este și suspectul, în vârstă de 45 de ani, care ar fi spart cu pietre ferestrele mai multor imobile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce, bărbatul băuse la un birt, iar când a plecat spre casă a luat pietre și bolovani de pe stradă și a aruncat în geamuri.

Astfel, el a spart șapte ferestre termopan de la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Pecica, dar și geamurile câtorva case. De asemenea, bărbatul a spart parbrizul unui autobuz parcat lângă școală.

Directorul adjunct al liceului, Daniel Toth, a declarat corespondentului MEDIAFAX că au fost afectate cinci săli de clasă, dar cursurile nu au fost suspendate.

„Am acoperit ferestrele sparte cu polistiren, provizoriu, pentru a nu intra frigul, și am dat caloriferele la maximum”, a declarat sursa citată.

Pagubele totale provocate de către bărbat se ridică la aproximativ 10.000 de lei.

Arădeanul este cercetat penal pentru distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice, iar miercuri a fost dus la un spital de psihiatrie pentru evaluare și supraveghere medicală.