A sunat la ambulanță spunând că ar fi fost împușcat în gură, dar polițiștii nu au putut stabili dacă s-a folosit sau nu vreo armă

Publicat: 04 09. 2014, 08:30
Actualizat: 06 02. 2019, 10:37

Potrivit primelor cercetări desfășurate de către polițiști, bârlădeanul de 36 de ani a suferit leziuni la față în urma unui conflict cu un alt tânăr de 35 de ani, din localitatea Zorleni, altercație petrecută în fața unui bar din zona gării municipiului Bârlad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victima incidentului a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță, afirmând că a fost împușcat în zona gurii. Tânărul de 36 de ani a fost preluat, cu fața plină de sânge, de un echipaj medical și transportat la Spitalul de Urgență Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din primele investigații, polițiștii deplasați la locul incidentului nu au putut stabili dacă s-a folosit sau nu vreun pistol în timpul altercației. Bărbatul cu care victima a fost în conflict a fost identificat și afirmă că ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței, fără a folosi vreo armă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce împrejurări a suferit tânărul de 36 de ani acele leziuni”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Potrivit sursei citate, vor fi audiați mai mulți martori care se aflau în zonă atunci când s-a petrecut incidentul, precum și victima conflictului, aflată la spital.